Default welcome msg!

Power Health

Power Health
$8.50

Availability: In stock

Ky eshte nje supplement me vlera te larta ushqyese, i cili permban nje game te gjere te pasur me vitamina, minerale dhe ushqyes te tjere, te tilla si baker, mangan dhe vitamine C, qe kontribuojne ne formimin normal te kolagjenit dhe per te siguruar shendetin dhe mirembajtjen e gjendjes normale te kockave, kerceve dhe indit lidhor.Sasia: 30 TabletaR.K.D.: Rekomandimi i kompensimit ditor

Description

Details

Ky eshte nje supplement me vlera te larta ushqyese, i cili permban nje game te gjere te pasur me vitamina, minerale dhe ushqyes te tjere, te tilla si baker, mangan dhe vitamine C, qe kontribuojne ne formimin normal te kolagjenit dhe per te siguruar shendetin dhe mirembajtjen e gjendjes normale te kockave, kerceve dhe indit lidhor. Sasia: 30 Tableta R.K.D.: Rekomandimi i kompensimit ditor
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.