Parks & Car Services

Search Our Site

Parks & Car Services

Ne vitin 2009 ALBATRANS inauguroi parkun & ofiçinën.Një inestim gjigand dhe modern për të ofruar më shumë cilësi shërbimi dhe siguri për të gjithë pasagjerët tonë

Në një hapësire prej 20.000 m2 ofrohen shërbime kryesisht për autobusë. Te gjitha procedurat në oficinë realizohen sipas standarteve europiane duke ofruar në të njëjtën kohë edhe kushte më të mira pune për punjësit tonë. Disa nga shërbimet janë:Lavazhi, Elektroauto, Bojatisje, Shperndarës karburanti, etj.