Transporti Nderkombetar

Search Our Site

Transporti Nderkombetar

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Mbas liberalizimit të liçensave në linjat ndërkombëtare, në vitin 2006, ALBATRANS filloi te ofroi shërbim në transportin ndërkombëtarë çdo ditë drejt Selanik-ut dhe Volos.

Sot ALBATRANS ofron mbi 10 orare nisje çdo ditë nga Shqipëria drejt qytetve kryesore të Greqisë. Suksesi në këtë sektor ka ardhur si arsye e ofrimit të një shërbimi cilësorë me mjete të reja dhe staf i kualifikuar.

ALBATRANS realizon edhe transport turistik të organizuar në të gjitha vëndet e europës. Shoqëria zotëron 30 autobus turistik me moshe mesatare 5 vjet. Kjo na bën që të jemi shoqëria me flotën më të re në rajon dhe më gjërë.

Per te realizuar transportin e lartpërmendur, ALBATRANS është paisur me të gjitha çertifikimet e nevojshme për të ofruar shërbim sa më cilësorë.