Historiku

Search Our Site

Rreth Nesh

Themeluar në korrik të vitit 2003. ALBA-TRANS sh.p.k është sot një nga firmat më të mëdha në vend, për ofrimin e shërbimeve superiore të transportit. 

Rritja që ne kemi arritur gjatë viteve të fundit sigurisht i atribuohet ekipit tonë të lartë drejtues të cilët kanë menaxhuar biznesin.

Detyra më e rëndësishme e kompanisë ALBA-TRANS është të kujdeset për një transportin publik të rehatshëm dhe të sigurt në tërë territorin ku ne operojmë. 

Dëshira jonë dhe qëllimi është për t'u siguruar se autobusi do të bëhet alternativë e mirë e makinës personale ku Tirana është mbytur nga të gjitha ngecjet e përditshme të trafikut të automjeteve.

ALBA-TRANS aktualisht punëson më shumë se dyqind profesionistë të cilët po përpiqen të ofrojnë shërbim sa më modern, të rehatshëm dhe  të sigurt. Me blerjen e autobusëve të rinj, modern, me ajër të kondicionuar dhe ekologjikisht miqësore, duke ofruar trajnime të rregullta për shoferët tanë,  ne jemi tashmë në gjendje për të siguruar shërbim cilësor të transportit publik duke zbatuar synimet tona afatgjata, ne do të kujdesemi  që transporti publik në Tiranë dhe zonat përreth të bëhet edhe më i  besueshëm dhe i rehatshëm.