FAQ

Search Our Site

Pyetje - Pergjigje

 

Para udhëimit:

 

Kush janë destinacionet e ALBATRANS ?

kliko ketu pare destinacionet

 

Si mund të gjej agjencinë ALBATRANS në qytetin tim ?

kliko ketu per gjetur agjensine

 

Si mund të rezervoj nje biletë ?

kliko ketu per pergjigjen

 

A mund të ndërroj ose anulloj biletën ?

kliko ketu per pergjigjen

 

A e kam të shkruar numrin e vendit në biletë ?

Po, në çdo biletë të leshuar nga një agjenci ALBATRANS, vendoset numri i ndenjëses.

 

Si mund të udhëtojnë femijët e pashoqëruar ?

kliko ketu per pergjigjen

 

A ka zbritje çmimi kur udhëtohet në grup ?

kliko ketu per pergjigjen

 

Cfarë dokumentash duhen për të kaluar kufirin ?

kliko ketu per pergjigjen

 

 

Ne autobus:

 

A mund të marr kafshë shtëpiake në bord ?

Transporti i kafshëve është i ndaluar në të gjitha mjetet tona

 

A mund të marr një instrument muzikal në bord ?

Normalisht që po, por në varësi të madhësisë. Për instrumente me përmasa të mëdha duhet të meret miratim nga përgjegjësi i agjencisë ku paraqiteni.

 

Nëse jam pak me vonesë, a mund të më presi autobusi ?

Autobusët  tonë udhëtojnë bazuar në një orar të paracaktuar nisje dhe mbërritje, kështu që nuk është e mundur nga shoferët të presin pasagjerë të cilët janë me vonesë. Për këtë arsye i kërkojmë të gjithë pasagjerëve të paraqiten të paktën 15 min. para nisjes.   

 

A kryhen pushime gjatë udhëtimit ?

Po, gjatë udhëtimit  janë parashikuar pushime të cilat përshtaten edhe me kohët e pushimit të detyruara për shoferët.  Pushimi bëhet në vende të paisura me të gjitha kushtet për të kaluar një pushim të këndshëm.

A mund të pihet cigare në autobus ?

Në të gjithë mjetet tona është i ndaluar duhani si edhe cigaret elektronike.  

Dua të di dicka më shumë për sigurinë e mjeteve ALBATRANS.

Të gjithë mjetet janë prodhim të viteve të fundit ku mosha mesatare e tyre eshte max. 7 vjet. Ato janë të paisur me të gjitha sistemet e sigurise të detyrueshme në KE (ABS,EBS,Rripa sigurimi, etj) si edhe mirëmbajtja e tyre bëhet nga specialist të trajnuar nga prodhuesi.  ALBATRANS i ka pisur të gjitha mjetet me siguracion TPL, karton jeshil dhe sigurimin e pasagjereve. 

 

 

Mbas udhëtimit:

 

Kam harruar diçka ne autobus, çfare duhet të bëj ?

Në rast se keni harruar sende personale në autobus, ju duhet te kontaktoni agjencine ALBATRANS të qytetit Tuaj ose duke plotësuar formularin Lost&Found

 

Nuk mundët të gjeni përgjigjen e pyetjes që keni ? Kontakt +355 6940 60 001 – info@albatrans.com.al